FÅRSKINN FÖR MÖBEL

Redan på 50-talet utvecklades vår grafitfärg i Svenljunga. Den processen ligger till grund för framtagningen av våra lockiga fårskinn som är framgångsrikt anpassade för möbelklädnad. Hos oss kan du som tillverkare köpa skinn, ämnen eller färdigkonfektionerade fodral till möbler. Ett nära samarbete med er design- eller produktutvecklingsavdelning säkerhetställer att vi kan ta fram en design som uppfyller era önskemål och samtidigt når ett högkvalitativt resultat.

Modernt Hantverk

Vår tillverkning bygger på en unik beredningsteknik. Här förenas hantverk med de mest moderna och miljövänliga preparaten för att bevara fårskinnets naturliga egenskaper. Två fårskinn är aldrig identiska. Därför kontrolleras varje enskilt fårskinn noggrant i en sorteringsprocess innan beredningen börjar. Varje skinn behandlas därefter manuellt för att säkra ullens densitet och textur – och skärs för hand enligt dina önskemål.

Vi klär klassikerna

Vi har levererat fårskinn till möbelklassiker under närmare tre decennier. Vi kompromissar inte med kvalitén utan producerar för en långsiktig beständighet. Vi kan lösa de flesta behov både flexibelt och snabbt tillsammans med vår kompetenta personal. Våra fårskinn är speciellt framtagna för att uppfylla möbelbranschens högt ställda krav på livslängd, form och funktion.

Det är ingen tillfällighet att flera av Skandinaviens ledande varumärken inom möbelindustrin valt Skandilocks fårskinn för att frigöra skönheten i sina produkter.